Vairāk elektrisko kilometru ar Webasto Range Plus sistēmu

Atpakaļ

Vairāk elektrisko kilometru ar Webasto Range Plus sistēmu

Vairums autoražotāju pēdējos gados ir ieguldījuši lielus līdzekļus elektromobiļu  attīstībā, un tirgū ienākuši pievilcīgi elektriskie komerctransporta līdzekļi. Tomēr daudzus joprojām satrauc elektriskā furgona darbības laiks sasalšanas temperatūrā, kad daudz enerģijas tiek patērēts arī apkurei. Webasto tagad šim nolūkam ir izstrādājis savu risinājumu: Webasto Range Plus!

Viena no bažām saistībā ar elektromobiļiem vienmēr ir bijusi to darbības laiks un nobrauktie kilometri – cik tālu es varu aizbraukt ar vienu uzlādi Latvijas ziemās? Akumulatoru tehnoloģija un transportlīdzekļa vadības sistēmas jau ir guvušas panākumus, taču salona apsilde neizbēgami ierobežo elektrisko diapazonu. Aukstās ziemas apstākļos rādījumi ir krasi: apkure var palielināt enerģijas patēriņu līdz pat 35%. Arī komerctransportā siltums bieži izplūst pa durvīm, ja tās tiek bieži atvērtas, piemēram, saistībā ar kurjeru darba ikdienu.

Izmantojot Webasto Range Plus papildu apkures sistēmu, jūs ietaupāt akumulatora enerģiju, lai brauktu garākas distances.

Ar Webasto Range Plus sistēmas palīdzību salons tiek apsildīts ar Air Top sildītāju, izmantojot atjaunojamo HVO dīzeļdegvielu, kas būtiski samazina nepieciešamību pēc paša transportlīdzekļa elektriskā sildītāja. Šajā gadījumā akumulatora resurss netiek patērēts, lai to izmantotu tikai braukšanai.

Range Plus sistēma ir īpaši piemērota transportlīdzekļiem, kurus izmanto komercijai. Transportlīdzekli, kas aprīkots ar Webasto Range Plus sistēmu, var iepriekš uzsildīt Webasto pazīstamajā veidā, kad tas novietots stāvvietā bez uzlādes punkta. Braukšanas laikā sistēma uztur temperatūru salonā.

Webasto Range Plus sērijā ietilpst:

  • Air Top gaisa sildītājs
  • Konkrētā modeļa degvielas tvertnes izmērs ir atkarīgs no automašīnas modeļa
  • Instalācijas daļas
  • Pamatmateriāli gaisa cauruļvadiem

Papildus sildītāja komplektam ir jāpasūta papildu detaļas, kas minētas konkrēta modeļa uzstādīšanas instrukcijā un ar lietotāju saskaņotā Webasto vadības ierīce (pamata vadības slēdzis, MultiControl HD taimeris vai ThermoConnect telefona vadība).

Kāpēc iegādāties Webasto Range Plus?

  • Vairāk nobraukto kilometru ar vienu uzlādi.
  • Mašīnā nav jābūt auksti.
  • Komfortabla temperatūra, netērējot akumulatoru.

Webasto Range Plus ilustrācija